Humak tuottaa syksylle 2019 Digitaaliset toimintaympäristöt -verkkopilotin, viiden opintopisteen laajuisen, ilmaisen verkkokurssin. Toteutus on välillä 10.10.-12.12.

Verkkopilotin tavoitteena on vahvistaa kulttuurituottajien digitaalisten toimintakenttien tuntemusta ja auttaa heitä näkemään uusia työmahdollisuuksia. Toteutuksella tutustutaan monipuolisen ja ajankohtaisen materiaalin sekä asiantuntijakaartin johdolla mm. lisätyn ja virtuaalitodellisuuden, avoimen datan ja robotiikan mahdollisuuksiin. Verkkopilotti on osallistujille ilmainen ja sopii hyvin niin luovan alan ammattilaisille täydennyskoulutukseksi kuin vasta alaa opiskelevillekin.

Ilmoittautuminen alkaa 1.8.2019 klo 12. Pilotti on myös tarjolla kaikille Suomen ammattikorkeakoulujen opiskelijoille CampusOnline.fi kautta. Campusonlinen ilmoittautuminen avautuu  2.9.2019.

Lue lisää verkkopilotista täältä!