Teemme kyselyä, jonka tavoitteena on selvittää teknologisen osaamisen tasoa ja konkretiaa luovien alojen tuottajien keskuudessa tällä hetkellä. Kyselyyn vastaamalla tuet työtämme ja pääset vaikuttamaan tietojen pohjalta syntyvän tuotoksen, “Tech for Dummies – Uudet teknologiat minuutissa fiksulle kulttuurituottajalle“ -sisältöön. Kyselyn toteuttavat kulttuurituotannon opiskelijat Humanistisesta ammattikorkeakoulusta ja se on osa Innovaatiotoiminnan käytännöt -kurssia sekä Creathon-hanketta.

Kysely on tarkoitettu kaikille, jotka työskentelevät luovilla aloilla tuottajana tai samankaltaisissa tehtävissä eri nimikkeillä. Vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia ja sisältää monivalintakysymyksiä sekä avoimia kysymyksiä. Palautteen voi antaa nimettömänä tai omalla nimellä. Palautteet käsitellään luottamuksellisesti.

Kyselyyn pääset täältä!